Zoek

Lebbeekse dienst burgerzaken en vreemdelingenzaken dicht wegens COVID-19

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

De gemeente Lebbeke sluit tijdelijk de dienst burgerzaken en vreemdelingenzaken. “Op de dienst burgerzaken/vreemdelingenzaken testte een collega positief op COVID-19. In afwachting van een test van alle nauwe collega’s, worden deze diensten preventief gesloten”, laat communicatieverantwoordelijke Ann Seymoens weten.

“De besmetting werd vastgesteld in familieverband. Aangezien de ambtenaar nauw contact had met de collega’s werd onmiddellijk ingegrepen en overgegaan tot het sluiten van de dienst en verplicht thuisblijven tot het resultaat van de tests geweten is”, aldus burgemeester Raf De Wolf. “We zien over het volledige land een negatieve tendens en roepen iedereen op om geen onnodige verplaatsingen te doen en vooral de handen goed te ontsmetten en een mondmasker te dragen wanneer nauw contact niet kan vermeden worden. Zodra het veilig kan, openen we de diensten opnieuw. De gemeentelijke diensten werken momenteel enkel op afspraak, alle burgers die een afspraak hadden, worden persoonlijk gecontacteerd.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van