Search

Nieuwe comedy club met Wouter Deprez, Lieven Scheire en Xander De Rycke

comedy club dendermonde

De nieuwe Captain Comedy Club in Dendermonde opent zijn deuren meteen met een uitverkocht weekend. De nieuwe club is een initiatief van Comedians Wouter Deprez, Lieven Scheire en Xander De Rycke in samenwerking met City Sounds vzw en vond onderdak in ‘Het Fabriek’ in Baasrode.

“Bezoekers kunnen er de komende maanden terecht voor all things comedy: full shows en line-up nights, maar ook live podcasts, Q&A’s en comedy talks. Het wordt het grootste comedy gebeuren in België, en we zijn heel fier hieraan mee te werken in deze toch niet zo evidente tijden”, aldus Tim De Vogel van City Sounds. “De drie zullen naast hun eigen projecten ook bevriende comedians het podium opduwen. Alex Agnew, Bart Cannaerts, Jade Mintjens en Dendermondse comédienne Amelie Albrecht zijn maar enkele namen die te gast zullen zijn.”

“Deprez, Scheire en De Rycke zagen de voorbije maanden heel wat shows geannuleerd door het coronavirus.”, weet Diederik Vermeir, “Daarom nemen ze nu samen met hun managementkantoor en City Sounds het heft in eigen handen. Met succes, want de eerste shows waren meteen bij aankondiging uitverkocht. De shows starten telkens om 20 uur. Maar tickethouders kunnen al vanaf 18 uur bij ons terecht voor drinks en snacks. We organiseren Captain Comedy Club uiteraard strikt volgens de geldende coronamaatregelen met aparte tafels van 2, 3 of 4 personen”.

Captain Comedy Club neemt zeker nog tot december zijn intrek in ‘Het Fabriek’ in Baasrode.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van