Zoek

Nieuws van onze Dendermondse handelaars

koop lokaal dendermonde

Sinds begin september kan je bij ‘Creme de la Creme by Vreni’ op de Heirbaan 182 in Sint-Gillis terecht voor fijne artisanale delicatessen en cadeaus. Met Sinterklaas en de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht absoluut een topadresje!

Steca, de trendy bar op de Grote Markt, laat op Instagram weten dat de cadeaubonnen zijn gearriveerd. Perfect op tijd voor de feestdagen.

Wijnthousiast lanceert enkele nieuwe wijnboxen, een zeer leuk concept om telkens nieuwe wijnen te ontdekken of om als cadeau te geven. De bestaande wijnboxen worden voortdurend aangevuld met nieuwe wijnen. Bestellen kan trouwens online op www.wijnthousiast.be.

Tarra Verpakkingsvrij op de Provinciale Baan presenteert nieuwe Belgische vegan koekjes met chocolade en chiazaadjes.

Laat die grijze herfst maar komen! In het vernieuwde interieur van Het Huis van Cleophas in Sint-Gillis voel je enkel warmte, sfeer en gezelligheid. Benieuwd naar het resultaat van de herinrichting? Boek dan nu je tafel op www.cleophas.be.

Er is ook minder goed nieuws. Wibra Dendermonde moet de deuren sluiten. De oorzaak van de tegenvallende cijfers is volgens Wibra België te wijten aan de coronacrisis.

Au Bureau in Dendermonde organiseert een workshop ‘Think Social Media’ op maandag 19 oktober van 9.30 tot 16 uur. Wil je weten wat, hoe en wanneer je als bedrijf op social media best post, meld je dan aan. Meer info: ann@aubureaudendermonde.be

Drankencentrale Maes op het Hoogveld geeft gedurende de maand oktober 20% korting op Franse en Italiaanse wijnen.

Nieuw! Nieuw! Veeloo opent een derde filiaal op de Brusselsestraat in Dendermonde. Veeloo wil het comfort van de e-bike dichter bij de gebruiker brengen.

Mimi Baby Dendermonde schenkt bij elke nieuwe geboortelijst tot 31 december een gepersonaliseerd rugzakje en bijpassend gepersonaliseerd toilettasje. Meer info over de specifieke voorwaarden via elke@mimibabydendermonde.be.

Heb je nieuws? Of sta je open voor een samenwerking? Stuur een bericht naar redactie@editie.net.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van