Cosmedisch Instituut Farah houdt demo-sessies

Cosmedisch Instituut Farah laat je tijdens demo-sessies op zaterdag 17 en donderdag 22 oktober kennis maken met twee nieuwe behandelingen. Het gaat onder meer om een behandeling tegen huidveroudering. Met de andere behandeling worden hardnekkige vetophopingen tegengegaan. De demo-sessies worden tegen halve prijs aangeboden. Het is nodig om vooraf in te schrijven. Zaterdag ben je welkom van 14 tot 19 uur. Donderdag kan je van 10 tot 19 uur terecht bij Cosmedisch Instituut Farah, Oudegemsebaan 8 in Oudegem.

Bel 0475 52 40 89 of mail naar info@cosmedischinstituut.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond