Zoek

AZ Sint Blasius stelt niet-dringende ingrepen uit

De overheid vraagt de ziekenhuizen om alle niet-dringende ingrepen uit te stellen. Dit zou minstens voor een periode van 4 weken duren en starten op maandag 26 oktober.

“Op dit moment worden onze diensten overspoeld door telefoontjes van burgers die zich afvragen of hun ingreep zal doorgaan”, zegt communicatieverantwoordelijke Dominique Potteau van AZ Sint-Blasius. “Patiënten wiens ingreep uitgesteld wordt, zullen gebeld worden door de dienst opnameplanning. Wij verzoeken de bevolking vriendelijk hiervoor niet zelf naar het ziekenhuis te bellen.”

“Wij zijn momenteel samen met onze artsen en dienst opnameplanning de operatieplanning aan het opmaken. We zullen in de loop van de dag onze patiënten beginnen opbellen. De dringende en noodzakelijke ingrepen lopen verder. Op dit moment kunnen ook alle raadplegingen en onderzoeken verder gaan zoals gepland. Ook de dagopnames voor niet-chirurgische activiteiten zoals dagopname geriatrie, psychiatrie, oncologie enzovoort gaan verder zoals gepland.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van