Dendermondse food delivery service. Zot idee of haalbaar?

Wat als restaurants, eethuizen, broodjeszaken, frituren en andere eetgelegenheden in Dendermonde samen een food delivery service in het leven zouden roepen. Wat zou een lokale Deliveroo of Uber Eats voor de Dendermondse restaurants in deze crisistijd kunnen betekenen. Het is niet dat mensen niet vertrouwd zijn met online bestellen en thuisleveringen. Heel wat pita- en pizzarestaurants beschikken al over een eigen vloot fietsen, bromfietsen en auto’s om eten aan huis te brengen. Het hoeft trouwens geen blijvende onderneming te zijn, maar een tijdelijke oplossing tot deze crisis achter de rug is. Wat denk jij? Zot idee of haalbaar? Laat het weten in de comments. En misschien nog belangrijker: zou je van zo’n service gebruik maken. De leukste, meest interessante comments nemen we op in ons volgende nummer.

Blijkt het een zot idee, dan kan je uiteraard de komende weken nog altijd bij deze Dendermondse restaurants heerlijke maaltijden afhalen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord