Zoek

Dendermondse food delivery service. Zot idee of haalbaar?

Wat als restaurants, eethuizen, broodjeszaken, frituren en andere eetgelegenheden in Dendermonde samen een food delivery service in het leven zouden roepen. Wat zou een lokale Deliveroo of Uber Eats voor de Dendermondse restaurants in deze crisistijd kunnen betekenen. Het is niet dat mensen niet vertrouwd zijn met online bestellen en thuisleveringen. Heel wat pita- en pizzarestaurants beschikken al over een eigen vloot fietsen, bromfietsen en auto’s om eten aan huis te brengen. Het hoeft trouwens geen blijvende onderneming te zijn, maar een tijdelijke oplossing tot deze crisis achter de rug is. Wat denk jij? Zot idee of haalbaar? Laat het weten in de comments. En misschien nog belangrijker: zou je van zo’n service gebruik maken. De leukste, meest interessante comments nemen we op in ons volgende nummer.

Blijkt het een zot idee, dan kan je uiteraard de komende weken nog altijd bij deze Dendermondse restaurants heerlijke maaltijden afhalen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie