Niet meer eten of drinken op maandagmarkt

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Om het stijgend aantal coronabesmettingen af te remmen, nam de federale overheid ook voor wekelijkse markten extra maatregelen. Je mag op het marktparcours niet meer eten of drinken. Eetkramen, zoals hamburger-, wafel- en loempiakramen bieden enkel take-away aan. De standhouders van deze kramen verpakken alle producten. Je kan ze meenemen en buiten de marktzone opeten of -drinken.

“We vragen aan marktkramers en bezoekers om daarnaast ook deze richtlijnen te blijven naleven. Er geldt eenrichtingsverkeer: houd rechts aan. Mondmaskers zijn verplicht zowel voor bezoekers als marktkramers. Ontsmet je handen. Houd 1,5 meter afstand, ook in de wachtrij. Te druk? Bezoek even onze winkels”, aldus het stadsbestuur.

“Door op een veilige en gezonde manier om te gaan met anderen, bescherm je ook jezelf. Samen dragen we zorg voor elkaar en kunnen we het virus vertragen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven