Niet meer eten of drinken op maandagmarkt

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Om het stijgend aantal coronabesmettingen af te remmen, nam de federale overheid ook voor wekelijkse markten extra maatregelen. Je mag op het marktparcours niet meer eten of drinken. Eetkramen, zoals hamburger-, wafel- en loempiakramen bieden enkel take-away aan. De standhouders van deze kramen verpakken alle producten. Je kan ze meenemen en buiten de marktzone opeten of -drinken.

“We vragen aan marktkramers en bezoekers om daarnaast ook deze richtlijnen te blijven naleven. Er geldt eenrichtingsverkeer: houd rechts aan. Mondmaskers zijn verplicht zowel voor bezoekers als marktkramers. Ontsmet je handen. Houd 1,5 meter afstand, ook in de wachtrij. Te druk? Bezoek even onze winkels”, aldus het stadsbestuur.

“Door op een veilige en gezonde manier om te gaan met anderen, bescherm je ook jezelf. Samen dragen we zorg voor elkaar en kunnen we het virus vertragen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond