Carlos Koffie opent fabriekswinkel elke zaterdag

carlos koffie in baasrode

carlos koffie in baasrode

De coronacrisis vraagt van onze ondernemers een flinke dosis creativiteit. Zo opent de Baasroodse koffiebranderij Carlos Koffie haar fabriekswinkel voortaan vast op zaterdag van 10 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.

“We richten ons al van voor de coronacrisis meer op particulieren. Sinds maart is dat echter in een stroomversnelling gekomen. De ommezwaai is er gekomen nadat we in de kerstperiode van vorig jaar een bescheiden kerstmarkt hadden opgezet. Plots was waar heel veel belangstelling voor. We hebben toen gezien dat mensen over onze koffie heel enthousiast zijn”, aldus Bo Lijnneel van Carlos Koffie. “Het is voor ons heel leuk om op die manier rechtstreeks contact te hebben met onze klanten zonder daarbij uiteraard onze bedrijven en grote afnemers in de kou te laten staan.”

Carlos Koffie bevindt zich aan de Steenkaaistraat 9 in Baasrode. Meer info: 052 33 01 43 of www.carloskoffie.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven