Carlos Koffie opent fabriekswinkel elke zaterdag

carlos koffie in baasrode

carlos koffie in baasrode

De coronacrisis vraagt van onze ondernemers een flinke dosis creativiteit. Zo opent de Baasroodse koffiebranderij Carlos Koffie haar fabriekswinkel voortaan vast op zaterdag van 10 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.

“We richten ons al van voor de coronacrisis meer op particulieren. Sinds maart is dat echter in een stroomversnelling gekomen. De ommezwaai is er gekomen nadat we in de kerstperiode van vorig jaar een bescheiden kerstmarkt hadden opgezet. Plots was waar heel veel belangstelling voor. We hebben toen gezien dat mensen over onze koffie heel enthousiast zijn”, aldus Bo Lijnneel van Carlos Koffie. “Het is voor ons heel leuk om op die manier rechtstreeks contact te hebben met onze klanten zonder daarbij uiteraard onze bedrijven en grote afnemers in de kou te laten staan.”

Carlos Koffie bevindt zich aan de Steenkaaistraat 9 in Baasrode. Meer info: 052 33 01 43 of www.carloskoffie.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement