Geen bezoek meer in AZ Sint-Blasius vanaf maandag

“Dit bezoekverbod gaat uiterlijk maandag 2 november in, eventueel vroeger afhankelijk van de beslissingen van de nationale veiligheidsraad van vandaag. Er zijn een aantal uitzonderingen op deze maatregel, onder andere voor palliatieve patiënten, patiëntjes op pediatrie en partners van pas bevallen mama’s”, aldus Sint-Blasius. “We begrijpen dat dit voor patiënten en hun naasten een moeilijke situatie is, maar hopen op ieders begrip voor deze beslissing.”

“Een deel van de raadplegingen, ambulante onderzoeken en ambulante revalidatie wordt afgebouwd en beperkt tot noodzakelijke activiteiten. We vragen aan onze patiënten om niet zelf naar het afsprakenbureau te bellen: wanneer een afspraak geannuleerd wordt, dan verwittigen onze medewerkers de betrokkenen per sms of telefoon. Wie geen bericht ontvangt, kan zoals gepland op raadpleging komen.”

“Daarnaast vinden we het heel belangrijk om te benadrukken dat het ziekenhuis een veilige omgeving is voor wie zorg nodig heeft.
We roepen mensen op om noodzakelijk raadplegingen niet uit te stellen omwille van corona.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond