Samen komen we hier sterker uit

0

Het nieuws over de bijkomende coronamaatregelen komt hard binnen. We begrijpen de ernst van de situatie en ons hart gaat vanzelfsprekend uit naar iedereen die door het virus is getroffen en het verzorgend personeel in ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Het sluiten van de horeca en winkels is voor onze lokale cafés, restaurants en handelaars zwaar om te dragen. Maak daarom zoveel mogelijk gebruik van de mogelijkheid om bij hen online of telefonisch te bestellen en af te halen.

Laat ons elkaar steunen en zorgen dat we samen sterker uit deze crisis komen. Hou ons op de hoogte. Laat weten waar we eventueel kunnen helpen of ondersteunen. #dendermondetegencorona #houafstand #keepsafe #shoplocal #kooplokaal

Bekijk hier alvast de restaurants die take-away aanbieden.