Hangar 43 in Baasrode lanceert eigen webshop

hangar 43 in baasrode

Hangar 43 in Baasrode was – als evenementenzaal – al zwaar getroffen door de coronamaatregelen. Maar nu ook Jacky, het restaurant dat zijn intrek had genomen in Hangar 43, sinds vorige week de deuren moet dicht houden, zijn alle activiteiten er stilgevallen.

“Ooh, wat missen wij de trouwfeesten, de liefde die steeds in de lucht hangt, de gelukkige mensen. Onze zalen staan er maar leeg bij”, aldus Hangar 43 op Instagram. “Wij hopen dat er volgend jaar weer getrouwd mag worden met al je vrienden en familie om je heen, met een heus dansfeest om af te sluiten!”

“Maar omdat feesten er nog niet meteen zal inzitten, hebben wij jullie steun een beetje nodig. Drink je graag een glaasje wijn of bubbels met je geliefde, gezellig samen in de zetel? Bestel deze dan op onze webshop. Het hele team is jullie dankbaar!”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven