Hangar 43 in Baasrode lanceert eigen webshop

hangar 43 in baasrode

Hangar 43 in Baasrode was – als evenementenzaal – al zwaar getroffen door de coronamaatregelen. Maar nu ook Jacky, het restaurant dat zijn intrek had genomen in Hangar 43, sinds vorige week de deuren moet dicht houden, zijn alle activiteiten er stilgevallen.

“Ooh, wat missen wij de trouwfeesten, de liefde die steeds in de lucht hangt, de gelukkige mensen. Onze zalen staan er maar leeg bij”, aldus Hangar 43 op Instagram. “Wij hopen dat er volgend jaar weer getrouwd mag worden met al je vrienden en familie om je heen, met een heus dansfeest om af te sluiten!”

“Maar omdat feesten er nog niet meteen zal inzitten, hebben wij jullie steun een beetje nodig. Drink je graag een glaasje wijn of bubbels met je geliefde, gezellig samen in de zetel? Bestel deze dan op onze webshop. Het hele team is jullie dankbaar!”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond