Geen make-over in het decembernummer

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Het plan was om op 9 november lezeres Marijke met een make-over van kop tot teen verwennen. Het team van Gazoil Fashion, Schoenen Moernaut, Cosmedisch Instituut Farah, Hairfashion en Foto Tecqmenne stond in de startblokken, maar corona heeft er anders over beslist. De make-over zou in het decembernummer worden gepubliceerd, maar wordt dus verplaatst naar begin volgend jaar. Met de informatie waarover we nu beschikken, zal het decembernummer evenwel zoals gepland worden verschijnen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement