Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

“Onze klanten willen vaker de natuur in huis halen”

naninja de rijcke

De herfst en de winterperiode brengen we grotendeels binnen door. De huidige maatregelen tegen het coronavirus geven ons trouwens weinig andere keuze. Het belang van een eigen stek wordt dus alleen maar groter en ook de inrichting ervan krijgt meer aandacht. De Dendermondse interieurvormgever Naninja De Rijcke merkt alvast dat mensen meer dan vroeger de natuur in huis willen halen. Ook Geoffrey Van de velde van Van de Velde Home heeft dezelfde ervaring.

Je leest meer over wonen in Dendermonde op woneninderegio.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van