Mercedes Dendermonde blijft open

mercedes dendermonde

De werkplaats van Mercedes Rogiers Dendermonde blijft de komende weken open voor herstellingen, onderhoud en nazicht van auto’s. “Maar onze showroom moest noodgedwongen de deuren sluiten”, laat Julie Florkin van Mercedes Rogiers Dendermonde weten. “Daarom willen wij nu des te meer uitpakken met onze webshop die we enkele weken geleden lieten ontwikkelen. Op www.rogiers-deals.be kunnen geïnteresseerden op zoek gaan in ons assortiment van stockwagens. Men kan de wagen van hun keuze online bestellen en indien gewenst hem zelfs thuis laten leveren. Dit lijkt ons een mooi alternatief nu een fysiek bezoek aan onze showroom tijdelijk niet meer mogelijk is. Uiteraard blijven ook onze verkopers bereikbaar via mail, telefoon en videogesprek.”

Mercedes Rogiers Dendermonde vind je op het Hoogveld 23 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement