Mercedes Dendermonde blijft open

mercedes dendermonde

De werkplaats van Mercedes Rogiers Dendermonde blijft de komende weken open voor herstellingen, onderhoud en nazicht van auto’s. “Maar onze showroom moest noodgedwongen de deuren sluiten”, laat Julie Florkin van Mercedes Rogiers Dendermonde weten. “Daarom willen wij nu des te meer uitpakken met onze webshop die we enkele weken geleden lieten ontwikkelen. Op www.rogiers-deals.be kunnen geïnteresseerden op zoek gaan in ons assortiment van stockwagens. Men kan de wagen van hun keuze online bestellen en indien gewenst hem zelfs thuis laten leveren. Dit lijkt ons een mooi alternatief nu een fysiek bezoek aan onze showroom tijdelijk niet meer mogelijk is. Uiteraard blijven ook onze verkopers bereikbaar via mail, telefoon en videogesprek.”

Mercedes Rogiers Dendermonde vind je op het Hoogveld 23 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven