Search

Uitbreiding fietssnelwegen in Dendermonde

De provincie Oost-Vlaanderen plant de aanleg van twee fietssnelwegen. Het gaat over een deel van de fietssnelweg F44 tussen Gent, Dendermonde en Mechelen. “Hierdoor ontstaat een fietsveiligere link tussen Buggenhout/Lebbeke en Sint-Gillis met in het verlengde het station en het centrum van Dendermonde”, aldus de stad.

Daarnaast voorziet men de aanleg van een deel van de fietssnelweg F19 tussen Dendermonde en Boom. Hiervan werd in het verleden al het deel tussen Hoogveld en de Fabriekstraat in Baasrode gerealiseerd. Hierdoor is er een fietsveiligere link tussen Baasrode/Briel en Sint-Gillis. Met bovendien een betere fietsaansluiting op de straat Driebek van het bedrijventerrein Hoogveld.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van