Anissa realiseert meisjesdroom met webshop ‘Always be Special’

alway be special

alway be special

Anissa Ben Sassi uit Dendermonde biedt sinds kort op haar persoonlijke webshop ‘Always be Special’ mooie, hippe, betaalbare damesmode aan.

“Het is voor mij een beetje het waarmaken van een meisjesdroom. Al van jongs af aan ben ik immers gepassioneerd door mode en alles wat ermee te maken heeft”, schrijft ze op haar website.

“Mode is voor mij een manier is om mijn persoonlijkheid en ‘mood of the day’ uit te drukken, een soort verlengstuk van wie ik ben. Aan de andere kant kan de juiste outfit me vaak helpen om me goed te voelen, en inderdaad zelfs een tikkeltje ‘speciaal’. Daarnaast vind ik dat mode speels en fun mag zijn. En is het voor mij een soort uitlaatklep om er heel actief en bewust mee bezig te zijn. Ik beleef er alleszins veel plezier aan om items te selecteren en te combineren”, aldus Anissa op Instagram.

“Met deze webshop wil ik dan ook graag dat fijne gevoel overbrengen, en kleding verkopen die ook anderen kan helpen om zich bijzonder en uniek te voelen. Voor mij zijn de stuks op deze webshop de perfecte items hiervoor, maar uiteindelijk kan dat voor iedereen iets anders zijn.”

Anissa: “Een eerste collectie staat nu online, en uiteraard worden er op regelmatige basis nieuwe collecties gelanceerd. Ook op Instagram kunnen mensen de webshop volgen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond