Zoek

“Zorg goed voor je huid, want je moet er een heel leven mee verder”

joke latomme

Joke Latomme is gediplomeerd en gepassioneerd schoonheidsspecialiste. Ze opende begin dit jaar het schoonheidsinstituut Allure. “Ik wilde mensen altijd al een heerlijk, ontspannen gevoel geven, maar tegelijk ook een resultaatgerichte behandeling”, legt Joke Latomme uit.

In 2002 studeerde Joke Latomme af aan de gerenommeerde schoonheidsschool P.I.H.S. De daaropvolgende jaren bleef ze zich bijscholen. Zo werd ze onder meer gecertificeerd skin coach en Permanent Make-up Artist. Begin dit jaar zette Joke Latomme de logische volgende stap. Ze opende in Sint-Gillis haar eigen schoonheidsinstituut Allure.

Allure is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging huidbehandelingen met hoogtechnologische apparatuur. Maar daarnaast kan je bij Joke Latomme ook terecht voor permanente make-up, pedicure, massages, ontharing en permanent ontharing. Maar ook voor massages, relaxatie, epilaties, wimperlift en brow shaping.

“Het is mijn passie om mensen een zalig, ontspannend gevoel te geven. Anderzijds wil ik mijn klanten ook graag helpen met zeer resultaatgerichte behandelingen”, vertelt Joke enthousiast. Ze tracht daarbij telkens het aangename met het nuttige te combineren. “Bij een intensieve behandeling zorg ik bijvoorbeeld voor een ontspannende hoofd-, nek- of schoudermassage. Ook epilatie van de wenkbrauwen is altijd in de prijs inbegrepen.”

Allure is een oase van rust en harmonie. In haar stijlvolle salon stelt Joke haar klanten centraal. “Mensen kunnen hier tot rust komen”, legt ze uit. “Vermits ik enkel op afspraak werk kan ik mijn klanten de volle aandacht geven. Ik kan me daardoor ook vrij gemakkelijk aanpassen aan klanten met een drukke agenda.”

Gelaatsverzorging op maat

Allure doet voor gelaatsverzorgingen een beroep op het innovatieve concept van Care Personal Beauty. “We starten met een huidanalyse uitgevoerd met geavanceerde apparatuur waarbij negen verschillende metingen worden uitgevoerd. De metingen gebeuren op basis van schilfers, dehydratatie, couperose, talg, poriën, pigmentvlekken, rimpels, textuur en stevigheid. Zo wordt de huididentiteit en de bijhorende behandeling bepaalt”, licht Joke Latomme toe.

“De hoogtechnologische apparatuur van Care Personal Beauty reinigt de huid dieper. Ze laat producten veel dieper inwerken, stimuleert de spieren, bevordert de bloedcirculatie en activeert de huidcellen van binnenuit. Zo ontstaan de meest spectaculaire resultaten, ook al na één behandeling.” Als ervaren en gediplomeerde skin coach stelt Joke daarna een verzorgingsrouting op maat voor thuis op zodat het resultaat van de professionele behandelingen langer kan worden doorgetrokken.

Unieke LED therapie voor de huid

Allure biedt ook de bijzonder werkzame LED therapie aan. LED is de afkorting van Light Emitting Diode. “Deze kleine lampjes geven geen warmte af, maar zenden lichtgolven uit die in de huid doordringen. Deze methode stimuleert afhankelijk van de gekozen lichtkleur bepaalde cellen die huidverbetering bevorderen”, vertelt experte Joke Latomme. “Deze therapie werd ontdekt en ontwikkeld door de Amerikaanse ruimtevaart – organisatie NASA. Het is een veilige en natuurlijke manier om huidproblemen en -verjonging aan te pakken.”

Hydrafacial ideaal bij een onzuivere huid

Hydrafacial is een non-invasieve behandeling waarbij dode huidcellen worden verwijderd met een speciaal ontworpen apparaat. Allure beschikt over dit hoogtechnologische toestel waarmee het vooral een onzuivere huid kan behandelen. “Alle onzuiverheden worden weggezogen in een apart reservoir. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en werd ontwikkeld als alternatief voor chemische peelings en microdermabrasie. Alleen wordt bij deze vernieuwende techniek de huid extra gehydrateerd”, duidt Joke Latomme.
“Tijdens het proces worden vitale werkstoffen zoals anti-oxidanten, peptiden en hyaluron ingesluisd. Hydrafacial is ideaal bij een onzuivere huid, een rokershuid, vale teint, slechte doorbloeding en voor het vervagen van littekens en pigmentvlekken.”

Schoonheidsinstituut Allure heeft de kennis, de ervaring en de technologie om jou te laten stralen. Je vindt er rust in deze drukke, onzekere tijden. Maak kennis met de unieke aanpak en de gedrevenheid van Joke Latomme door vandaag nog een afspraak te maken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van