Ook ‘Wij Gaan Lokaal’ opnieuw open

Toon Pauwels, één van de drijvende krachten achter het lokaal winkelproject ‘Wij Gaan Lokaal’, klonk bijzonder blij en opgelucht toen bekend werd dat niet-essentiële winkels konden heropenen begin deze maand. De popup store ‘Wij Gaan Lokaal’ biedt namelijk net als vorig jaar tijdens de eindejaarsperiode de creatieve producten van een twintigtal lokale ondernemers en makers aan. Je vindt er een schat aan leuke cadeautjes met vaak een vette knipoog naar Dendermonde. Check ook zeker het hartige en zoete cadeaupakket van Wal-vis. ‘Wij Gaan Lokaal’ bevindt zich in winkelgalerij De Oude Vismijn (doorgang Vlasmarkt-Oude Vest). De winkel is open op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag (13.30 tot 18 uur) en zaterdag (10 tot 18 uur). Meer info: wijgaanlokaal.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement