Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Zwembad Olympos open vanaf zaterdag 19 december

De stad Dendermonde en de lokale veiligheidscel beslisten om zwembad Olympos opnieuw te openen vanaf zaterdag 19 december. Het zwembad is zowel voor clubs als voor publiek terug toegankelijk. Het schoolzwemmen hervatten we vanaf maandag 4 januari 2021.

“Vanaf zaterdag 19 december ben je opnieuw welkom in het zwembad, maar je moet verplicht vooraf reserveren en rekening houden met een aantal maatregelen. Betaal bij voorkeur met bancontact. Draag een mondmasker tot aan de kleedplaatsen. Ontsmet je handen aan de inkom en toiletten, enzovoort”, aldus schepen Nele Cleemput (CD&V).

Een zwembeurt reserveren kan via de website van de stad Dendermonde.

“Beschik je niet over internet, dan kan je bellen naar het onthaal van het zwembad via 052 21 57 04. Bellen kan voorlopig in de week tussen 9 en 16 uur vanaf 19 december ook tijdens de openingsuren van het zwembad. Als je gereserveerd hebt, kan je 1 uur zwemmen. Er is 15 minuten gerekend om iedereen binnen te laten, 1 uur om te zwemmen en 15 minuten om de kleedplaatsen te verlaten. Je kan maximum 1 keer per dag komen zwemmen”, meldt Nele Cleemput. “Reserveren kan tot 1 dag vooraf. Je kan niet voor de dag zelf reserveren. Je betaalt 3,50 euro voor kinderen t.e.m. 12 jaar en 4 euro voor volwassenen (daltarief). Betalen doe je ter plaatse en kan voorlopig enkel met Bancontact.”

Goed om te weten is dat enkel het 25-meterbad en het instructiebad gaan open. Het recreatiebad blijft dicht. Dit deel mag niet open volgens de federale richtlijnen en blijft bovendien zoals gepland dicht voor de verbouwingswerken. De krokodil-glijbaan, stoombaden, whirlpools worden afgesloten. De douches zullen om technische redenen nog niet onmiddellijk beschikbaar zijn.

Hou er ook rekening mee dat het zwembad is gesloten op donderdag 24 december, vrijdag 25 december, zaterdag 26 december, donderdag 31 december, vrijdag 1 januari en zaterdag 2 januari.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van