Ros Beiaard is nu ook een knuffel

patrick segers

Met een nieuw leuk hebbeding wil het Ros Beiaardcomité ook voor baby’s en kinderen het wachten op het Ros Beiaard draaglijker maken. Tussen het rijke aanbod aan gadgets zit voortaan ook een Ros Beiaard-knuffel. “We kregen geregeld de opmerking dat er weinig voor de kleinsten was”, wettigt Patrick Segers van het Ros Beiaardcomité de zachte knuffel.

“Aan de knuffel werd maandenlang gewerkt. Het uiteindelijke resultaat beantwoordt aan alle normen.” De Ros Beiaardknuffel zal niet alleen baby’s
en kinderen een plezier doen, maar het pluchen paard zal zonder enige twijfel ook echte verzamelaars in vervoering brengen. De Ros Beiaardknuffel kost 15 euro en is online te koop. Hij wordt gratis verzonden. Afhalen kan ook bij de Dienst Toerisme, maar wel op afspraak.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond