Ros Beiaard is nu ook een knuffel

patrick segers

Met een nieuw leuk hebbeding wil het Ros Beiaardcomité ook voor baby’s en kinderen het wachten op het Ros Beiaard draaglijker maken. Tussen het rijke aanbod aan gadgets zit voortaan ook een Ros Beiaard-knuffel. “We kregen geregeld de opmerking dat er weinig voor de kleinsten was”, wettigt Patrick Segers van het Ros Beiaardcomité de zachte knuffel.

“Aan de knuffel werd maandenlang gewerkt. Het uiteindelijke resultaat beantwoordt aan alle normen.” De Ros Beiaardknuffel zal niet alleen baby’s
en kinderen een plezier doen, maar het pluchen paard zal zonder enige twijfel ook echte verzamelaars in vervoering brengen. De Ros Beiaardknuffel kost 15 euro en is online te koop. Hij wordt gratis verzonden. Afhalen kan ook bij de Dienst Toerisme, maar wel op afspraak.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven