Zoeken

Vervang je bad door een inloopdouche op 1 dag

aquabox

Het Dendermondse Aquazone lanceerde het voorbije jaar ‘AQUABOX’, drie nieuwe innovatieve inloopdouches. De douches zijn 100% op maat en kunnen op één dag worden geïnstalleerd. Aquabox is het resultaat van twee jaar intensieve productontwikkeling op basis van de jarenlange ervaring van Edward De Caluwe en zijn team. “Ik ben zelf installateur van badkamers en douches, zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Op basis van wat we elke dag op de werkvloer zagen, gingen we aan de slag om een beter douchesysteem te ontwikkelen en dat werd Aquabox”, vertelt hij.

Welke zijn de troeven van Aquabox?
Edward De Caluwe: “Onze douches worden in België geproduceerd wat duurzaam is. Het betekent ook dat we kort op de bal kunnen spelen. Dankzij een unieke productiemethode wordt trouwens elke douche exact op maat gemaakt en met ons innovatief kliksysteem zorgen we ervoor dat onze douches 100% water dicht zijn.”

Welke zijn de meest opvallende badkamertrends?
“We merkten dat steeds meer mensen om verschillende redenen hunoude bad vervangen door een douche”, vertelt Edward De Caluwe van Aquazone. “Zo gaat douchen sneller. Je bespaart niet alleen tijd, maar ook water. Bij normaal gebruik kan je met een douche de helft aan water uitsparen. Goed voor de portemonnee en het milieu. Nog een voordeel is dat je water een constante temperatuur behoudt, bij een bad zakt de temperatuur na verloop van tijd. Tot slot, de woonoppervlakte van onze huizen wordt alsmaar kleiner en dat maakt een douche interessanter dan een bad.”

Maar is een bad nemen dan niet meer rustgevend en ontspannend?
Edward De Caluwe: “Dat was vroeger misschien wel zo, maar de huidige, innovatieve douchekranen bieden zonder twijfel eenzelfde comfort en een relax beleving.”

Bezoek op afspraak de toonzaal van Aquazone aan de Oude Vest 145 in Dendermonde. Surf naar www.aquabox.be. Of bel: 0476 43 52 81.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van