Zoek

Wijziging afvalophaling stadscentrum en deel Sint-Gillis

Intercommunale Verko DDS

Vanaf volgende maand wijzigt voor Dendermonde centrum en een deel van Sint-Gillis de dag van de afvalophaling. Wie in het centrum van de stad woont zet nu het afval op donderdag buiten. Dit zal volgend jaar op dinsdag moeten gebeuren.

De vuilniswagen die nu op dinsdag door Sint-Gillis trekt, doet dit vanaf 2021 op donderdag. Voor de maandagronde in Sint-Gillis zijn er geen wijzigingen. “Door de rondes aan te passen, kunnen we ze minder belastend maken voor onze ophalers”, verklaart Peter De Leeuw, directeur van Verko.

“Iedereen ontvangt een afvalkalender met een overzicht van de ophaaldata in 2021. Wie graag automatisch meldingen ontvangt om het afval op de juiste dag buiten te zetten en zo vergissingen wil vermijden, doet er goed aan om de gratis Recycle! app te installeren.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van