Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Dendermonde nu ook op LinkedIn

De stad Dendermonde is nu ook actief op LinkedIN. “We hadden al accounts op Facebook, Instagram en YouTube. Volg ons nu ook op LinkedIn“, aldus schepen Leen Dierick. “Dit social media platform wordt vooral gebruikt om een professioneel netwerk op te bouwen, maar ook om werknemers aan te trekken. Zo tonen we als lokaal bestuur dat we een aantrekkelijke werkgever zijn door interne acties uit te lichten. Maar ook posts over ons VOLT-traject en #project9200 komen aan bod. Bovendien plaatsen we ook onze vacatures in de kijker om zo nieuwe medewerkers te overtuigen om bij het lokaal bestuur Dendermonde te komen werken.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van