Zoek

Baasroodse auteur maakt debuut

Kathleen Triest

Kathleen Triest, bekend onder het pseudoniem K.T. Sterling, debuteerde onlangs met het boek ‘Meermintranen’. “In deze tijd is het heel moeilijk voor auteurs, zeker voor beginnelingen. Mijn eerste boek ‘Meermintranen’ is op een moeilijk moment gepubliceerd, op een moment waar er geen boekvoorstellingen of signeersessies mochten doorgaan. Ik ben zelfs Vlaanderen rondgereden om mijn boek naar lezers te brengen”, aldus Kathleen. “Al mag ik het natuurlijk niet zo negatief inzien, mijn boek is namelijk gepubliceerd. Vorig jaar heb ik een uitgever gevonden die mijn boek wilde publiceren. Dát alleen al is voor veel beginnende schrijvers een wonder. Daar ben ik dus enorm dankbaar voor.” In het boek ‘Meermintranen’ lijkt Rosalie Andersen het allemaal voor elkaar te hebben: een goede job, een goede relatie met haar vriendin. Maar niet alles is wat het lijkt. Op een dag krijgt ze te horen dat haar grootmoeder gestorven is. In het huisje aan het meer waar haar grootmoeder woonde, komt ze tot de ontdekking dat ze in werkelijkheid een meermin is.

Meer informatie: www.kt-sterling.com.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van