Zoek

Feestcommissies in de bres voor lokale middenstand

shoplocal dendermonde

Feestcommissie Sint-Gillis organiseert in samenwerking met de stad Dendermonde nog tot en met 10 maart de actie ‘Koop en geniet lokaal’. “Er worden door handelaars in Sint-Gillis 15.000 genummerde loten verdeeld. Op 15 maart 2021 worden de winnende loten getrokken. Onder de winnaars wordt méér dan 3.000 euro aan waardebonnen verdeeld”, vertelt Guido Van Der Jeught, voorzitter van de feestcommissie. “Deze winnende loten kunnen tot 30 juni 2021 gebruikt worden bij aankoop bij de deelnemende handelaars en zijn niet inwisselbaar in cash. De winnende lotnummers worden vanaf 19 maart 2021 gepubliceerd op de website van Verkén Sint-Gillis.” “Als ondernemersvereniging zijn we in de wolken met dit initiatief. Een dikke, welgemeende dankjewel om aan de lokale handel te denken in deze barre coronatijden”, klinkt het bij Verkén Sint-Gillis.

Vorige maand stak ook de Feestcommissie Oudegem de lokale handelaars een hart onder de riem door 2.000 euro aan waardebonnen te verloten. “Het stadsbestuur besliste om de centen van de nieuwjaarsreceptie te verdelen over de deelgemeenten. De Oudegemse Feestcommissie besliste daarop ook een duit in het zakje te doen. Hierdoor konden ruim 100 bonnen ter waarde van 20 euro verdeeld worden”, aldus voorzitter Stephanie Verlaeckt. De verdeling gebeurde op basis van loting door de Oudegemse Petatjes. De bonnen kunnen besteed worden bij de deelnemende handelaars die deelnemen aan de actie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van