Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Viergeslacht in Lebbeke

Bij de familie Suys in Lebbeke en Buggenhout is 9 februari traditioneel een feestdag. Op die dag verjaren namelijk zowel pépé Flor Suys als zijn kleinzoon David Suys. Een verjaardag die altijd met de hele familie en een grote taart gevierd wordt. Nu corona daar een stokje voor steekt, is er uiteraard geen taart. Toch wordt het dit jaar extra speciaal. Voor de eerste keer zal het – vanop veilige afstand – gevierd worden samen met (klein)zoon Jelte die vorige maand werd geboren. Florent (1928), François (1957), David (1985) en Jelte Suys (2021) vormen met andere woorden een uniek viergeslacht! Als dat geen fijn verjaardagscadeau is!

Op de foto: Florent en François in een videocall met David en Jelte.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van