Zoek

“Ik haal veel energie uit het ondernemerschap”

Enkele maanden geleden startte Anissa Ben Sassi met Always Be Special, een webshop met vrouwelijke en jonge dameskleding. Gepassioneerd door mode maakte de leerkracht Engels en Nederlands met het project een meisjesdroom waar. Anissa’s passie voor mode is er niet minder op geworden. Wel integendeel…

“Tijdens mijn studententijd in Gent spendeerde ik uren op zoek naar nieuwe kleedjes, tops en andere hebbedingetjes. Die onbezorgde tijd ligt nu al even achter mij. Ik ben getrouwd, en drie kleine kinderen maken het plaatje helemaal compleet. Maar nog steeds kan ik uren spenderen aan het zoeken van hét perfecte kleedje voor een bepaalde gelegenheid of het lezen van fashion blogs”, geeft de jonge onderneemster een beknopt beeld van haar passie voor mode. 

Anissa wil dat haar leerlingen en haar eigen kinderen hun dromen nastreven. En dat deed ze ook zelf met ‘Always Be Special’ of kortweg ABS, niet toevallig haar eigen initialen. “Het is mijn manier om méér te doen met de passie voor fashion. Ik zoek mooie, unieke kledingstukken uit voor vrouwen die volop in het leven staan, maar dit wel graag doen op een trendy en stijlvolle manier. Op mijn webshop vind je geen duizenden verschillende artikels, wel een beperkte, zorgvuldig uitgekozen selectie van leuke en betaalbare items.”

Anissa ondervond dat er heel wat meer komt kijken bij het runnen van een fashion webshop dan enkel passie. Logistiek, boekhouding, digitale marketing en social media. Zonder gerichte achtergrond of opleiding ontdekt ze elke dag wel iets nieuws. “Aan de andere kant haal ik ook wel veel energie uit het ondernemerschap en de uitdagingen die ermee gepaard gaan. In zekere zin is het ook wel een uitlaatklep.” Meer info: www.alwaysbespecial.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van