Zoek

“Ik wil mensen gelukkig maken met een product waar ik mijn passie in kwijt kan”

Met Bar Bol bezorgde Ivana Annaert in mei vorig jaar Dendermonde opnieuw een echt ijssalon. Net als bij broer Junior, zaakvoerder van brasserie Bar Proef, was horeca al langer haar passie. Met Bar Bol maakte ze haar lang gekoesterde droom waar. Vandaag verwent Ivana met “gelateria’” of zelfgemaakt Italiaans ijs.

“Ik ben bachelor KMO-management maar mijn droom lag al langer in de horeca. Vijf jaar terug is mijn broer Brasserie Bar Proef begonnen waar ik ook altijd als student heb gewerkt. Zo leerde ik de kneepjes van het vak kennen. Na mijn bachelor ben ik meteen begonnen met de voorbereidingen voor de opstart van Bar Bol”, schetst de dynamische jonge onderneemster de ontstaansgeschiedenis van haar ijssalon.

De keuze voor een ijssalon was heel bewust want Dendermonde miste al enkele jaren een echt ijssalon. Bar Bol bleek al snel een schot in de roos. “Onze focus ligt op pure ambacht. Het hoofdproduct is onze Italiaanse gelateria die ik in verschillende smaken ambachtelijk maak. Daarnaast bieden we ijstaarten, Brusselse wafels, milkshakes, ijsdesserten, gebakjes en soep. In de toekomst willen we ook vegan ijs en suikervrij ijs aanbieden. Op de eerste verdieping beschikken we over een leuke verbruiksruimte.”

Ivana is gelukkig met de keuze die ze maakte. “Ik werk graag onafhankelijk en neem graag mijn eigen beslissingen. Mensen gelukkig maken met een product waar ik veel passie in kan steken, daar haal ik veel voldoening uit. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en nieuwe ervaringen”, zegt Ivana die in de eerste plaats wil zorgen voor constante kwaliteit. “We zouden ook graag met een kar willen rondrijden en er evenementen mee bezoeken. En grootschaliger gaan werken via horeca en supermarkten.”

Bar Bol bevindt zich op Oude Vest 29 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van