Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Radio voor en door Dendermonde met Marcel Vanthilt

De mobiele radioshow ‘Tros on Tour’ kan je van maandag 26 april tot en met zondag 2 mei elke dag van 10 tot 12 uur beluisteren. Het project is initiatief van het lokaal bestuur Dendermonde, Tros FM en Flexivent.

Radio voor en door Dendermonde met positieve verhalen uit het bedrijfsleven, middenstand, jeugd, zorg en verenigingen. Tijdens de week neemt Marcel Vanthilt dagelijks de presentatie voor zijn rekening. Exact tien jaar na zijn succesvolle doortocht met Villa Vanthilt zorgt hij opnieuw voor ‘good vibes’ in de Ros Beiaardstad. In het weekend zorgen onze lokale helden Jeroen Gorus en Dany Van Steen voor leuke plaatjes en interviews.

‘Tros on Tour’ vindt elke dag plaats vanop een andere locatie in Dendermonde. Uitzending kan je volgen op 105.2 FM, 106.3 FM en via livestream op trosfm.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van