Search

Oude brandweerkazerne vanaf 26 april onder de sloophamer

nieuwe brandweerkazerne

Nu de Brandweerpost Dendermonde een tijdelijke stek vond aan de Noordlaan, kan de oude kazerne aan de Oude Vest worden gesloopt. De afbraakwerken starten op maandag 26 april. Daarna volgt het nodige graafwerk. Vervolgens hijst de aannemer midden juni de eerste funderingspalen in de grond. “Het slopen en bouwen kunnen we jammer genoeg niet loskoppelen van het nodige werfverkeer, stof en aanwezig werflawaai. De nodige voorzorgsmaatregelen zijn alvast getroffen om dit tot een minimum te herleiden. Wie hinder ondervindt, kan dit melden via meldingen@dendermonde.be.”, aldus de stad Dendermonde.

Je leest meer over de nieuwe brandweerkazerne in Dendermonde op de website van de stad.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van