Hof van Saeys steunt lokale handelaars nú al

Hof van Saeys in Dendermonde

De bouw van het residentieel project Hof van Saeys op de plaats van de vroegere Abdijschool betekent ook dat de Oude Vest veel directer met de Dijkstraat zal verbonden zijn.

“De toekomstige Mathildelaan zal de commerciële lus van Dendermonde vervolledigen door de Oude Vest te verbinden met de Dijkstraat. De herinrichting van de site van de voormalige Abdijschool zal zo bijdragen aan de lokale handel van de stad”, klinkt het.

Maar Hof van Saeys wil de lokale ondernemers nú al steunen. “Als lokale makelaar weten we dat de middenstand een zeer moeilijk jaar achter de rug heeft” zegt Sibille Goeman van Goeman Vastgoed. “Hof van Saeys zal de handelskern van Dendermonde versterken, maar we mogen niet wachten tot 2023. We ontvangen binnenkort heel wat geïnteresseerde kopers die op de wachtlijst staan. Zij ontvangen bij ons op kantoor een Dendermondse Cadeaubon om te besteden bij handelszaken in de omgeving. We willen de handelaars op die manier een hart onder de riem steken, want lokaal kopen is meer dan ooit van enorm belang.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven