Wim Vander Cruyssen lanceert luxehorlogemerk

wim vander cruyssen

Dendermonds ondernemer Wim Vander Cruyssen pakt uit met een nieuw project. Hij blaast met ‘Guy Delcroix luxehorloges’ na enkele jaren stilte nieuw leven in. Als gepassioneerde horlogekenner spendeerde hij maar liefst twee jaar om de juiste leveranciers en partners te vinden voor de productie van zijn bijzondere horloge. De horloge leunt wat kwaliteit betreft heel dicht aan bij de bekende Zwitserse merken. Het is een primeur dat een Belgische ontwerper zo’n model op de markt brengt. Uithangbord van ‘Guy Delcroix’ is wielrenner Johan Museeuw. Met dit nieuwe project slaagt zaakvoerder Wim Vander Cruyssen erin zijn passie voor horloges met zijn hoofdactiviteit in vastgoed perfect te combineren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement