Zoek

Theater Kalleke Step herneemt activiteiten na corona

Theater Kalleke Step pikt de draad opnieuw op na een lange stille periode door corona.

“Het is onwaarschijnlijk maar onze laatste productie dateert van november 2019! We konden toen nog even doorgaan met onze workshops voor de klassen van lagere scholen rond de nakende Ros Beiaardommegang maar eens maart 2020 werd ons ook dat ontnomen door….het corona-beestje”, klinkt het.

Het populaire theater pakt deze maand uit met ‘Het Geheim van de Heksenkring’. In het oude Steppersbos staan zeven paddenstoelen in een kring. Dat noemt men een heksenkring. Heeft dat echt iets met heksen te maken? Of zit er een geheim verborgen onder die vliegenzwammen? Drie dappere kinderen gaan op zoek naar het geheim. Kan de verstrooide professor Weetal hen daarbij helpen of steken Baas Bonifaas en sterke Fafoel stokken in de wielen? En wat gebeurd er met het doodzieke Marietje? Je komt het te weten op 16, 17, 23 en 24 oktober om 15 uur in het Kalleke Steptheater, Sint-Elooistraat 15 in Grembergen.

Reserveren kan via www.kallekestep.be, info@kallekestep.be of 0473 86 21 08.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van