Zoek

Student-ondernemer Arne Govaerts op Jaarbeurs Gent

De afvalarme kruidenier NORMAL.eco uit Lebbeke staat nog tot en met zondag 24 oktober 2021 op de 75ste editie van Jaarbeurs Gent in het Gentse Citadelpark. Samen met 12 andere student-ondernemers vind je NORMAL.eco terug op het Gentrepreneurplein in de Floraliënhal.

Arne Govaerts (23), de student-ondernemer achter NORMAL.eco, stelt vast dat milieu- en klimaatbewust winkelen in de lift zit. “Ik krijg quasi uitsluitend positieve reacties. Echt leuk om te horen”, zegt hij. Naast het verpakkingsarme aspect wordt ook ingespeeld op de vraag naar gemak door
thuislevering aan te bieden. Hiervoor worden statiegeldpotten gebruikt.

NORMAL.eco ging van start in november vorig jaar, onder de naam Pot Twist. Toen werd nog uitsluitend online gewerkt. Inmiddels is er ook een eigen fysieke winkel in Lebbeke.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van