Bastion Vijf officieel open eind oktober

“Eindelijk is het zo ver: het nieuwste project van City Sounds vzw is een feit”, melden Tim De Vogel, Diederik Vermeir en Michael Goossens namens de vereniging. “In oktober 2021 opent – na twee jaar hard zwoegen – dé nieuwe ontmoetingsplek voor muziek en cultuur in Dendermonde. Voorlopig openen we enkel op vrijdag met baravonden, maar vanaf november beginnen we ook met de eerste concerten.”

Dvtch Norris trapt op zaterdag 6 november als eerste live act de concerten af in Bastion Vijf. De afterparty vanaf 23.30 is met Kestified, Wade & Nonkel Jack. Zaterdag 20 november om 18 uur treden Crucified, Deconsecrate, Mindwar en Die My Demon op.

Met Bastion Vijf heeft onze stad de langverwachte extra troef om interessante dj’s, bands en artiesten naar Dendermonde te halen. De nieuwe concertzaal bevindt zich aan de Leopoldlaan 12B in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement