Workshop smartphone fotografie voor ondernemers

Au Bureau Dendermonde en I Shoot You organiseren op 25 november van 19 tot 22 uur de workshop ‘Smartphone fotografie voor ondernemers’. Heb je nood aan betere foto’s voor je zaak? Wil je je social media kanalen zelf kunnen voorzien van betere visuele content? Dan is deze workshop iets voor jou!

In deze workshop leert professioneel fotografe Astrid van I Shoot You jou op een andere manier naar de dingen kijken. Door haar tips worden jouw foto’s veel mooier en aantrekkelijker. Je zal je eigen diensten of producten veel beter in beeld kunnen brengen. Deze workshop is geschikt voor elke ondernemer die meer wil halen uit het fotograferen met zijn of haar smartphone.

Astrid geeft je de basisregels van de fotografie mee. Je leert verder ook hoe verschillende soorten licht de sfeer van je foto’s beïnvloeden. Om betere composities te maken krijg je een pak bruikbare tips mee en je leert foto’s afwerken via een gratis app op je smartphone.

Je gaat naar huis met heel wat nieuwe inzichten om je zaak vooruit te helpen. Wedden dat je na deze workshop zal kunnen uitpakken met veel mooiere smartphone foto’s? Na de workshop is er ook nog een gezellig netwerkmoment.

Neem voor meer informatie over deze workshop smartphone fotografie contact op met Ann via ann@aubureaudendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven