Workshop smartphone fotografie voor ondernemers

Au Bureau Dendermonde en I Shoot You organiseren op 25 november van 19 tot 22 uur de workshop ‘Smartphone fotografie voor ondernemers’. Heb je nood aan betere foto’s voor je zaak? Wil je je social media kanalen zelf kunnen voorzien van betere visuele content? Dan is deze workshop iets voor jou!

In deze workshop leert professioneel fotografe Astrid van I Shoot You jou op een andere manier naar de dingen kijken. Door haar tips worden jouw foto’s veel mooier en aantrekkelijker. Je zal je eigen diensten of producten veel beter in beeld kunnen brengen. Deze workshop is geschikt voor elke ondernemer die meer wil halen uit het fotograferen met zijn of haar smartphone.

Astrid geeft je de basisregels van de fotografie mee. Je leert verder ook hoe verschillende soorten licht de sfeer van je foto’s beïnvloeden. Om betere composities te maken krijg je een pak bruikbare tips mee en je leert foto’s afwerken via een gratis app op je smartphone.

Je gaat naar huis met heel wat nieuwe inzichten om je zaak vooruit te helpen. Wedden dat je na deze workshop zal kunnen uitpakken met veel mooiere smartphone foto’s? Na de workshop is er ook nog een gezellig netwerkmoment.

Neem voor meer informatie over deze workshop smartphone fotografie contact op met Ann via ann@aubureaudendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond