Zoek

Incar Dansspektakel is klaar met “Replay”

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Vrijdag 19 en zaterdag 20 november, telkens om 20 uur, brengt Incar Dansspektakel in cultureel centrum De Biekorf naast de beste nummers uit voorgaande programma’s ook een aantal choreografieën die nog nooit eerder werden vertoond. “Replay” is het antwoord op de coronaperiode.

Incar Dansspektakel startte in 1958 als een gelegenheidsgroepje maar groeide de voorbije zes decennia uit tot een semiprofessionele dansvereniging. Een vijftigtal jonge dansers brengen choreografieën van velerlei aard. De showkledij en een wervelende lichtshow maken van het geheel een totaalspektakel. De groep en haar medewerkers werden al meerdere malen bekroond. Incar werd onder andere Cultureel Ambassadeur van Vlaanderen en kwam terecht in de eerste categorie van choreografische groepen in de provincie Oost-Vlaanderen. Tickets voor “Replay” zijn verkrijgbaar via info@incar-dansspektakel.be of 052 412 416.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van