Zoek

Grote regionale jobbeurs in De Biekorf

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Op 25 november van 10 tot 16 uur vindt een grote regionale jobbeurs plaats in cultureel centrum De Biekorf. Vijftig werkgevers uit Lebbeke, Buggenhout en Dendermonde stellen hun vacatures voor aan geïnteresseerde kandidaten. Ook de lokale besturen zelf profileren zich er als werkgever. Wie een (andere) job zoekt, is dus van harte welkom. Bijzondere aandacht gaat uit naar kwetsbare en/of anderstalige werkzoekenden. Mike Torck (Groen), schepen van werk: “Nooit eerder waren er zo veel vacatures in Vlaanderen. Bedrijven vinden echter nauwelijks of geen mensen om die in te vullen. De arbeidsmarkt komt zo steeds meer onder druk te staan. Daarom maken we werk van activering, niet alleen van kort- en langdurig werkzoekenden, maar ook van uitkeringsgerechtigden en schoolverlaters. Op onze jobbeurs krijgen zij de kans om heel concreet kennis te maken met het jobaanbod in eigen streek. We streven er naar dat mensen op onze jobbeurs ook effectief buitenkomen met een contract op zak.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van