Search

Lokale Helden XL vervangt Podiumweek

De voor midden november geplande Podiumweek gaat dit jaar niet door. De Lebbeekse Cultuurdienst organiseert evenwel een leuk alternatief. De XL-versie van Lokale Helden – in april 2020 en 2021 moest dat door corona worden uitgesteld – laat de podia van horecazaken aan (vooral) plaatselijk muzikaal talent.

Lokale Helden is een project van Poppunt Vlaanderen. Om het gemis van april goed te maken organiseert de cultuurdienst in samenwerking met een aantal horecazaken nu een XL-versie.
Donderdag 18 november verwelkomt het Kasteel Lebbeke de schuurpapieren stem van Sundahl samen met L.I.N.A.R.D. De dag nadien is het de beurt aan het Kletterhof, het nieuwe eventcenter in de Lange Minnestraat. Bart Pitt’s Jazz Band brengt er een groet uit the deep south terwijl Goeste in Wies dan het podium laat aan Zjefennekik.

Zaterdag 20 november heet café Den Tongenslijper de liefhebbers van The Karma Collective welkom terwijl Wijn- en biergilde ’t Vaatje de Dendermondse blues van The Father, the Son and the Holy Simon in huis neemt. Zaterdag 27 november speelt de plaatselijke rock- en bluesband Crystal Tape in het Clubhouse van FC Lebbeke. Wie meer houdt van schlagers kan afspreken in café Stad Aalst, meer dan honderd jaar oud, waar de Dendermondse crooner Stephen McQueen (foto) optreedt met Tina Rosita. Alle optredens van Lokale Helden beginnen om 20 uur en zijn gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van