Search

Koopzondag in Dendermonde op 9 januari

Zondag 9 januari ontvangen Dendermondse winkeliers met veel plezier koopjesjagers. Je kan bij de start van de solden in Dendermonde terecht voor alle winteraankopen met flinke kortingen. Laat je verrassen door het aanbod. Kom winkelen en combineer met een bezoekje aan een van de restaurants en cafés.

Na alweer een uitdagend jaar voor de Dendermondse middenstand tonen de handelaars opnieuw hun veerkracht en goesting door ook op zondag hun klanten te verwennen. Openingsuren kunnen licht verschillen met weekdagen. De meeste winkels gaan open na de middag.

Je kan nog tot en met 16 januari 2022 gratis met de bus van De Lijn reizen binnen de stadsgrenzen van Dendermonde en deelgemeenten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van