Comedy in Bastion Vijf

Tot en met eind januari brengt City Sounds elke donderdag comedy in Bastion Vijf. Met onder meer Thomas Smith, David Galle, Amelie Albrecht en Raf Coppens komen heel wat bekende namen langs.

Bastion Vijf is een gloednieuwe cultuursite naast de Honky Tonk Jazzclub aan de watertoren in Dendermonde. Het pand maakt deel uit van de vroegere vestinggordel rond de stad en werd de afgelopen jaren door City Sounds vzw gerenoveerd. De verstrengde coronamaatregelen gooienroet in het eten voor de oorspronkelijk voorziene concerten, maar City Sounds komt nu met een mooi alternatief.

“Begin oktober kenden we een zeer mooie opening van Bastion Vijf als nieuwe concertlocatie”, aldus Tim De Vogel van City Sounds, “maar na amper 8 weken moesten we de concertwerking stopzetten. Aangezien clubavonden en concerten niet direct opnieuw aan de orde zijn, kiezen we minstens al de komende weken voor een alternatieve comedyprogrammatie. Dat is deels nodig, want onze maandelijkse kosten lopen door, maar wij vinden het zowel voor artiesten als voor ons publiek ook belangrijk dat er aanbod aan vrijetijds- en culturele activiteiten mogelijk blijft.”

“Elke donderdag openen we de deuren voor een avondvullend programma. Zo zakt Thomas Smith af naar Dendermonde op 13 januari, David Galle op 20 januari. Raf Coppens speelt een thuismatch op 27 januari. Amelie Albrecht doet op 20 januari tevens een try-out met nieuw materiaal.” aldus Diederik Vermeir.

Om de avonden veilig te laten verlopen, blijft het aantal zitplaatsen beperkt. Snel zijn is dus de boodschap. Tickets zijn verkrijgbaar via www.bastionvijf.be. Bastion Vijf blijft trouwens ook elke vrijdag open als bar, van 16 tot 23 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven