Search

Hup Hup promoot gezonde levensstijl

Hup Hup Dendermonde behoort tot de nieuwste generatie fitnesszaken met meer aandacht voor een doorgedreven, kwaliteitsvolle persoonlijke begeleiding. “We maken eerst een zogenaamde scan – een krachtmeting – voor we met iemand aan de slag gaan”, vertelt Elias De Bruyne, zaakvoerder van Hup Hup Dendermonde. Hij heeft als gecertificeerd personal coach ruim acht jaar ervaring. “Op basis van deze scan en het doel van de klant wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld. Sommige klanten willen bijvoorbeeld meer stabiliteit op de fiets, of willen opnieuw fit zijn om met hun kleinkinderen te spelen. De redenen zijn vaak uiteenlopend, maar op basis daarvan stellen we een programma op maat samen”, licht Elias toe. “Vervolgens plannen we twee keer per week een sessie van 36 minuten in. Dat is vaak al voldoende om een eerste zichtbaar resultaat te boeken.” “De kern van alles is bewegen. Een algemeen gezonde levensstijl volgt bijna automatisch”, vult Morgane Robberecht van Hup Hup Dendermonde aan. “We geven de voorkeur aan kleine stappen zonder klanten iets voor te spiegelen. We geloven in een eerlijke, transparante en dankzij onze scan meetbare aanpak.”

Hup Hup Dendermonde vind je op de Oude Vest 88. Meer info: dendermonde@huphup.be of 0478 73 92 58.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van