Zoek

KAV Dendermonde houdt beroep tegen vonnis in beraad

“De afgelopen dagen verschenen diverse berichten in de pers aangaande het vonnis van de Vrederechter dd 22.02.2022 in de zaak van het Ros Beiaardstadion en B-complex van voetbalclub KAV Dendermonde“, meldt de club in een persmededeling. “Deze berichten komen telkens neer op een zegetocht van de stad en het AGB. Deze berichten dienen genuanceerd. Voetbalclub KAV Dendermonde geeft duiding.”

“Opvallend en nergens verscheen in de pers dat de Vrederechter zijn vonnis, en dit op verzoek van voetbalclub KAV Dendermonde, niet uitvoerbaar bij voorraad heeft verklaard. Dit wil zeggen dat beroep van voetbalclub KAV Dendermonde tegen dit vonnis een opschortende werking heeft. Een dergelijke beroepsprocedure bestrijkt al vlug een ruime periode. De overeenstemmende periode van schorsing van dit vonnis gaat verder dan de datum van 30.06.2022 waarop de club haar Ros Beiaardstadion en B-complex volgens vonnis zou moeten verlaten. Dat maakt een groot verschil.”

“Wat nu? Met dit gegeven gaat voetbalclub KAV Dendermonde nu aan de slag. Voetbalclub KAV Dendermonde is, zoals zij steeds is geweest, bereid om te gaan naar onderhandelingen in minnelijke regeling. Zij wil dit overleg een kans geven alvorens te beslissen in al dan niet beroep. Het spreekt voor zich dat genoemde uitvoerbaarheid bij voorraad hierbij zijn rol zal spelen. Voetbalclub KAV Dendermonde geeft de Stad en het AGB opnieuw de kans te doen wat deze reeds lang beloofd hebben: een oplossing geven aan voetbalclub KAV Dendermonde.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van