Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Stalhouders opent gezelligste café van Sint-Gillis

heemskinderen

Ook voor de Orde der Stalhouders komt de werking na een onverwachte corona-onderbreking weer stilaan op gang. Maar net zoals bij veel verenigingen heeft corona er ook bij de Orde voor gezorgd dat er de voorbije twee jaar niet al te veel inkomsten waren. De bodem van de clubkas laat zich bij momenten al eens zien.

“Omdat wij later dit jaar opnieuw enkele projecten plannen, heeft de Orde dringend nood aan wat extra centen. Vooral omdat we op 5 november eindelijk nog eens een groot onthaal van Sint-Maarten zullen organiseren en we dit leuke feest, waarbij we opnieuw veel animatie, muziek en theater aanbieden, voor alle kinderen volledig gratis willen houden”, klinkt het.

Daarom organiseert de Orde komende zaterdag 5 maart haar allereerste Stalhouders Café. De Orde krijgt het Gildenhuis ter beschikking en bouwt het zaterdag om tot het gezelligste café van Sint-Gillis. “Dit zonder onze goeie vrienden, de cafébazen van Sint-Gillis tegen de borst te willen stoten, natuurlijk. We nodigen hen zelfs uit om die zaterdagavond voor één keer van kant van de toog te wisselen en ene bij ons te komen drinken”, aldus de organisatie.

De Orde opent het Stalhouders Café om 15 uur. Er zullen ook bierplanken verkrijgbaar zijn. “En we plaatsen verschillende traditionele caféspelen – en ja, ook extra darts – om er een gezellige boel van te maken. We nodigen heel Sint-Gillis dan ook graag uit om iets te komen drinken. We leveren namelijk ook meteen het perfecte excuus: het is voor een goed doel!”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van