Search

Mio Sogno al 25 jaar adres voor kwaliteitsvolle lingerie

Toen Ann Heremans in 1997 met een eigen lingeriezaak startte, maakte ze een al langer gekoesterde droom waar. Ann doopte de zaak daarom ook Mio Sogno, haar Italiaanse droom. Een kwarteeuw later is Mio Sogno uitgegroeid tot één van de belangrijkste lingeriezaken in de regio. Zelfs na de opening van een nieuwe Mio Sogno in Aalst blijft Ann dromen…

Bij Mio Sogno koos men van in het prille begin voor de betere lingeriemerken. Vijfentwintig jaar later blijft Ann nog altijd trouw aan Prima Donna, Marie Jo en Lise Charmel. Ondertussen liggen in de rekken van de tien jaar geleden volledig vernieuwde zaak ruim dertig merken. Ook de betere bad- en strandkledij en de nachtkledij vonden via Mio Sogno hun plaats in de regio. De mannen worden hier niet alleen met de frivole vrouwenlingerie verwend, ze vinden er ook hun topmerken als Hom, Armani en Schiesser.

Ann boeit met heel wat anekdotes. Van de man die met Valentijn zowel voor zijn echtgenote als voor zijn vriendin een lingeriesetje meenam. Of van de man die absoluut met een lingerieset het pashokje in wou en enkele minuten later poedelnaakt weer verscheen. Ter gelegenheid van het zilveren bestaan biedt Ann tot eind maart 10% korting. Mio Sogno vindt men aan de Oude Vest 69 in Dendermonde. Meer info: www.miosogno.be.

Foto: Ann Heremans samen met medewerkster Isabelle (links).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van