Search

Sammy Mahdi spreekt op 28 maart in Dendermonde

De Dendermondse CD&V-afdeling nodigt op maandag 28 maart 2022 Staatssecretaris Sammy Mahdi (CD&V) uit. Hij geeft zijn kijk op de oorlog in Oekraïne en de reacties daarop in de westerse wereld. Hij licht ook zijn actie #plekvrij toe, die overigens ook door de stad Dendermonde wordt ondersteund. Tot slot heeft hij het over zijn boek ‘Van hol naar vol’ waarin hij zijn visie geeft over de christendemocratie. ‘Denk niet links, denk niet rechts, denk gewoon goed na”, is zijn credo. Iedereen is welkom op deze avond, die boeiend en superactueel belooft te worden. Er is tijd om in gesprek te gaan met de Staatssecretaris en nadien kan je nog napraten bij een hapje en een drankje.

Deze actua-avond vindt plaats op maandag 28 maart 2022 vanaf 19.30 uur in Hof ter Meyghem, Hofstraat 143 in Oudegem. De toegang is gratis maar reserveren is wel noodzakelijk. Dit kan enkel via een mailtje naar events.cdenv@gmail.com voor 25 maart.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van