Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Blotevoetenpad in Dendermonde open voor publiek

Met de hulp van sergeant Rinocco en soldaat Kleine Moes van de Harige Bende kan de liefhebber van blotevoetenpaden vanaf nu ook terecht in het Kalendijkgebied. De figuren van de Harige Bende wijzen graag de weg op het ongeveer 1 kilometer lange parcours dat loopt langs de oude verdedigingsgrachten van Dendermonde. Het gloednieuwe blotevoetenpad start aan de speeltuin naast Zwembad Olympos en prikkelt met de verschillende ondergronden de zenuwen in de voeten. Eerst is het genieten van het gras tussen je tenen gevolgd door een modderpad, een schorszone en houtstammen. Daarna loop je over stapstenen om uiteindelijk weer uit te komen op de parking van Zwembad Olympos. Aan het vertrek- en eindpunt is een handpomp voorzien waar je je voeten kan afspoelen vooraleer je je schoenen opnieuw aantrekt.

Foto: Samen met de Harige Bende stapte schepen Lien Verwaeren (CD&V) het blotevoetenpad in.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van