Zoek

Vlinderstrikjes voor communie en lentefeest zijn hip

Nu we terug volop mogen feesten mag er al eens uitgepakt worden met unieke accessoires. “Strikjes zijn daarbij de laatste jaren echt bezig aan een comeback. Ook in het aanbod van feestkledij voor kinderen duiken ze steeds vaker op. Een strikje is dan ook hét ideale accessoire om je te onderscheiden van de anderen. Het maakt ook duidelijk dat het feest om jou draait”, zegt Ellen Marckx van Brainbows.be.

“Vlinderstrikjes zijn er in allerlei vormen, kleuren en prints, maar wist je dat ze ook gemaakt worden uit kurkleer? Voor wie kurkleer nog niet kent: het is een duurzaam en vegan alternatief voor leer, recycleerbaar en bio-afbreekbaar.”

Het Belgische merk Brainbows maakt kurken en houten strikjes voor groot en klein. De ‘Hipbows’ zijn verkrijgbaar in een waaier aan kleuren en zijn bovendien handgemaakt. Ze zitten niet alleen altijd goed, ze hebben ook een verstelbaar elastisch lint waardoor ze ook nog eens comfortabel zitten.

Strikjes zijn niet enkel mooi

“Naast het feit dat jouw communicant er piekfijn en toch een tikkeltje stoer uitziet, heeft zo’n strikje uit kurkleer nóg twee grote voordelen. In tegenstelling tot een stropdas gaat deze niet in de soep hangen. En mocht er toch gemorst worden, geen probleem. Kurkleer is waterafstotend, dus gewoon even afspoelen onder de kraan, laten drogen en klaar”, aldus Ellen Marckx!

“De populairste kleuren uit de Hipbow collectie zijn “Sweet Caramel” (cognac) en “The Blue Prince” (kobaltblauw), maar kies gerust eens voor een opvallender kleurtje, zoals de “Hello Sunshine” (mosterdgeel): prachtig in combinatie met bijvoorbeeld een blauw hemd en kostuum. De strikken zijn ook verkrijgbaar voor klein en groot, dus als papa en zoon willen twinnen, dan kan dat. We bieden ook personalisatie aan in de vorm van een op maat gemaakte gravure. Zo heeft jouw oogappel een compleet uniek strikje én een prachtig aandenken.”

Je vindt de strikjes onder meer op www.brainbows.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van