Search

Au Bureau laat je kennismaken met Koreaanse keuken

Ae Jin Huys van Mokja laat je op donderdag 21 april kennismaken met de traditionele Koreaanse keuken. Ze laat je tijdens een kookworkshop bij bij Au Bureau proeven van het traditionele gerecht kimchi. Het woord kimchi verwijst naar de eeuwenoude bereidingswijze om groenten te fermenteren.

Je volgt een demo kookworkshop met twee gemakkelijke kimchi recepten, twee bereidingen met kimchi waarvan één als hoofdschotel en Koreaanse smaakmakers. Je ontvangt ook het gesigneerd kookboek ‘Kimchi’.

Heb je zin om de Koreaanse keuken te leren kennen? Schrijf je dan vóór 13 april in via ann@aubureaudendermonde.be. De kostprijs van deze workshop bedraagt 67 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van