Search

Win tribunekaarten voor Ros Beiaard

Van 14 april tot 13 mei krijg je bij heel wat Dendermondse handelaars en ondernemers krasloten. Maak kans op Ros Beiaardproducten of verover de felbegeerde hoofdprijs: een viparrangement voor 2 personen voor de Ros Beiaardommegang mét tribunekaarten op de Grote Markt en lunch in de abdij. Elke handelaar kiest zelf onder welke voorwaarden de krasloten worden gegeven. Door te krassen kom je te weten of je een Ros Beiaardproduct hebt gewonnen. Met elk kraslot (winnend of verliezend) maak je kans op de hoofdprijs. De trekking van de hoofdprijs vindt plaats op vrijdag 20 mei. Kras Beiaard en win!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van